Rólunk

Mulik Ádám e.v. vagyok, és sok éves autószerelői tapasztalattal a hátam mögött, rá kellett döbbenem, hogy ügyfeleink részére csak úgy tudom garantálni a gépjárművük biztonságos és határidőn belüli szállítását, ha ezt saját magam oldom meg.

E honlap ehhez nyújt némi segítséget. Ezért legyen szó kül- vagy belföldi gépjárműszállítás, autó- és személymentés (5 főig) esetén a hét minden napján 0-24 órában kereshet bizalommal. Amennyiben műszaki hibás, mozdíthatatlan, sérült autómentésről van szó, úgy darus autómentőnk is áll rendelkezésére. Gépparkunkba tartozik egy Ford Transit duplafülkés, bivalyereős autómentő, ami a legnagyobb bálnákat is szélsebesen, könnyedén repíti. De ha nem vészhelyzet áll fenn, hanem csak hobbi járművét szeretné más helyre átvitetni, autószállítási lehetőség is választható. A beérkező hívástól kezdve a lehető leghamarabbi kiszállással, akár 1 órán belül megérkezem, hogy autója - akár helyszíni szervizeléssel is - kisegítsem a bajból. Igénye szerint autómentés után remek kapcsolataim révén megfelelő javítást is meg tudjuk oldani.

Főleg Budapest és Pest megyei területen dolgozom (leginkább: Budapest, Budaörs, Budakeszi, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Tatabánya, Érd, Tárnok, Martonvásár, Ercsi, Százhalombatta, Csepel-sziget) de tevékenységemmel érintem az M0-as, M1-es, M5-ös, M6-os, M7-es vonalát, továbbá a Fejér valamint a Komárom-Esztergom megyei fuvarokat is vállalom. Kiindulási pont Budapest, 22. kerület.

Várom megkeresésüket!